Museum bezoek

Beste Bezoeker,

Heel fijn en dat u ons museum wilt bezoeken.

Zoals aangegeven is ons museum elke dinsdag voor u open en kunt u binnenlopen zonder dit vooraf aan te geven. Er worden dan ook geen intree kosten gevraagd.

Wilt u ons op een andere dag bezoeken dan is dat natuurlijk ook mogelijk maar en dan zal onze gids(en) daar speciaal voor naar het museum komen. De intree kosten zijn dan €4,00 pp. Ook stellen we wel dat het aantal bezoekers het minimale aantal van 8 personen kent, zodat de inkomsten voor ons rond de € 32,00 uitkomen.

We begrijpen heel goed, als u graag op een andere dag wilt komen, maar geen groepje heeft van 8 personen. Daarom hebben wij een aantal data gepland waarop we een rondleiding willen gaan verzorgen. U vindt deze data hieronder, omdat we geen onderdeel zijn van de museumjaarkaart, zijn de entree kosten € 4,00 pp. Deze kosten zijn uitsluitend bedoelt als onkosten vergoeding voor de gidsen die u rondleiden.

 

Wij zijn nog datums aan het plannen.

U kunt een datum kiezen in het inschrijfformulier.Door de overige gegevens in te vullen kunt u zich aanmelden voor een rondleiding. Vergeet u niet om het aantal personen aan te geven waarmee u ons wilt bezoeken. Na uw aanmelding zullen wij binnen twee dagen contact met u opnemen en u verder informeren.